Altijd al gedroomd van je eigen plekje temidden van prachtige natuur? Ver weg van het lawaai en zelfs de buren? Gevonden! Met meer dan 2 ha aan weide en een charmante hoeve gecombineerd met paardenstallen zijn de mogelijkheden hier net zoals de vergezichten. Onbeperkt. Momenteel doet de hoeve dienst als woonst en is deze gekoppeld aan een feestzaal/cafetaria die prima uitgerust is en aan bewoonbare oppervlakte niet moet onderdoen voor het woongedeelte. Ideaal voor diegene die plannen maakt voor kangoeroe wonen, een bed en breakfast of vrij beroep. De manege is momenteel nog actief en die activiteiten kunnen hier zelfs voortgezet en uitgebreid worden. Rekeninghoudend met het feit dat de 16 stallen gemakkelijk kunnen omgebouwd worden naar één grote ruimte is dit pareltje uitermate geschikt voor een agrarisch bedrijf of een andere zelfstandige activiteit. En gelegen pal in het midden van een natuurgebied krijg je er als natuurliefhebber de rust, reeën en damherten er zomaar bij.
De charmante woning bestaat uit een ruime woonkamer met grote ramen die de kalmte van de natuur tot ver in de leefruimte brengt en de hele woning omtovert tot een oase van rust en gezelligheid. Van zodra het weer het toelaat gaan hier de ramen open en kan je hier op het terras genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Een prima uitgeruste keuken en een ruim bureau maakt hier het plaatje compleet. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, dressing en een centrale badkamer. Het woongedeelte sluit naadloos aan op de feestzaal die evenveel ruimte als mogelijkheden biedt. En met een ruime zolder die perfect kan dienen als extra hobbyruimte, slaapgedeelte of speelruimte kan iedereen hier snel zijn favoriete plekje eigen maken. 
Charme, karakter en ruimte in overvloed. Net als mogelijkheden. 

 

€ 925.000

Gerenoveerd
Gerenoveerd

1996

Stallen
Stallen

16

TERREIN
TERREIN

19.832 m²

WONING
WONING

2 x 165 m²

KAMERS
KAMERS

3

BADKAMERS
BADKAMERS

1

Uitrusting.

Centrale verwarming
2 x open haard
Terras
Werkplaats
Kelder
Regenput
Camera bewaking
Automatische poort
Wasplaats

 

 

 

Keramisch fornuis
Microgolfoven
Oven
Vaatwas
Koelkast
Koele berging
Ligbad
Douche
Dubbele lavabo

 

Virtuele rondleiding.

Woordje van de eigenaar.

Hallo, wij zijn Etty en Hans. Na 25 jaar manege uitbating temidden van deze oase kiezen we ervoor om onze vleugels verder uit te strekken. Als echte natuur- en dierenliefhebbers overwegen wij ernstig om tijdens de zomer de onontgonnen plekjes in het zuiden van Frankrijk te gaan ontdekken. De overige 6 maanden bijven we liever in België om tijd te maken voor familie en vrienden. Een kleinere woning lijkt ons hiervoor ideaal. Wij hebben al die jaren genoten van deze ruime woning met manege en alles is piekfijn onderhouden. We zijn er dan ook zeker van dat de nieuwe eigenaars zullen genieten van de ruimte, natuur en de gezelligheid dat deze unieke plek te bieden heeft. Bel ons gerust op voor een afspraak. We maken graag tijd om jullie alle mogelijkheden te laten zien tijdens een persoonlijke rondleiding.

Tot binnenkort.

 

CONTACTEER hans

3D grondplan.

In de buurt.

Dankzij de landelijke ligging kan je hier volop genieten van het prachtige zicht op de weidse velden. Het domein is uitgestrekt en bereik je via een rustige landweg waarvan wij de laatste woning zijn. En charmant gelegen wil zeker niet zeggen afgelegen. Op minder dan 3 km van de woning vind je de supermarkt, een goede bakker en slager. Kinderen hebben hier de keuze uit verschillende goede scholen en je bent slechts 6 km verwijderd van de dorpskernen Aalter en Maldegem. Kom zeker deze leuke buurt eens verkennen en trek daarvoor gerust je wandelschoenen aan. Want met onze ligging temidden het groot natuurgebied ‘Drongengoedbos’ valt hier elke dag nieuwe natuur te ontdekken. Hier is het niet enkel goed wonen. Het is hier vooral leuk leven. 

Agent

Contacteer de eigenaar

Phone Calls 0474 99 45 65 Message hans.sedeyn@outlook.com

Stuur een bericht:

  ADRES

  Westvoordestraat 32

  9910 Aalter

  CONTACT

  0474 99 45 65

  hans.sedeyn@outlook.com

  BEZICHTIGINGEN

  Na afspraak.

  BESCHIKBAAR

  Na verlijden akte.

  Zelf je woning verkopen?

  Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

  Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

  bezoek Hello Home

  www.hellohome.be

  Slim verkopen, zonder makelaar.

  Share This